Valfler, kahve çekirdeklerinin ve öğütülmüş kahvenin, dışarıdaki hava ile temasını önleyerek karbondioksit ve diğer uçucu gazların ambalajdan yavaşça atılmasına izin verir. Böylece kavrulduktan sonra ambalajlanan kahveler uzun bir süre boyunca tazeliğini, aromasını ve kokusunu korur. Kavrulduktan sonra paketlenen kahveler tazeliğini korumaları için oksijen, nem ve ışığa maruz kalmaması gerekmektedir. Ayrıca aroma, tat ve koku kaybına karşı da korunmalıdır. KAHVE VALFİ kullanılarak taze kavrulmuş kahveler oksijen ve su buharı ile temas etmeden ambalaj içerisinde oluşan CO2 gazının dışarıya tahliye edilmesi işlevini görür.
Sonuç olarak ambalajlar da valf kullanarak kahvenin ilk günkü tazeliğinin ,aromasının, tadının ve kokusunun korumasını sağlamış oluruz.
Kampanya ve duyurularımızdan haberdar olmak için kaydolun E-BÜLTEN